Spring til indhold

Foredrag

Hvordan forebygger I stress og nedbringer sygefraværet i virksomheden?

Hvordan styrker I kommunikationen internt i virksomheden, så I øger trivslen og minimere stress blandt medarbejderne?

Book et foredrag, så I kan få den nødvendige viden om stress og bliv bevidst om stresssignaler og få indsigt i stressadfærd. Få viden om, hvordan I kan undgå stress via en klar kommunikation. Så er I godt på vej til at undgå stress og øge trivslen i jeres virksomhed. 

Mine foredrag er bygget op omkring den seneste forskning på stressområdet. Den kobler jeg til helt konkrete eksempler – bl.a. egne erfaringer – og hægter relevante værktøjer til,

som I kan bruge med det samme i stressede situationer.

Foredrag, gå hjem møder, godmorgen møder eller blot en kærlig peptalk, er en god måde til at minde virksomhedens medarbejdere om, at vi skal have fokus på god trivsel, arbejdslyst og arbejdsglæde.

Jeg tilbyder også at lave mere skræddersyede foredrag, hvis I f.eks. skal have implementeret nye adfærdsændringer i virksomheden eller arbejde med jeres værdier, som skal leve i virksomheden og opleves af kunderne.

Forebyg, spot og håndter stress hos dig selv og andre

Hvad er stress? Hvorfor opstår stress og hvad sker der med vores krop, psyke og adfærd? Få viden og indsigt i egne stressmønstre og hvordan du kan spotte stress hos dig selv og andre.

Styrk robusthed og kommunikation og undgå stress.

Få viden om hvad stress er og hvorfor stress opstår. Få viden og værktøjer til, hvordan I håndterer svære situationer og opbygger gode adfærdsstrategier i virksomheden. Hvordan i kommunikerer klart og tydeligt egne ønsker og behov, så I opbygger jeres robusthed og holder stressen for døren.