Spring til indhold

Kræft

Tilbage til jobbet efter endt kræftbehandling

Hver 3. dansker bliver ramt af kræft på et tidspunkt i deres liv, og mange mens de stadig er på arbejdsmarkedet. At få en kræftramt medarbejder tilbage til jobbet efter endt behandling er en stor udfordring for både medarbejderen og virksomheden.

Når kræftdiagnosen rammer, bliver man kastet ind i et intenst behandlingsforløb, som påvirker både psykisk og fysisk. Efter endt behandling skal kræftpatienten genfinde balancen og ofte justere deres forventninger til egne krav og ressourcer. Mange tror, at de kan starte op fra hvor de slap, og derfor er der mange, der ender op med en stress-sygemelding efterfølgende.

Med vores forløb hjælper vi kræftramte medarbejdere med at genfinde balancen mellem krav og ressourcer og støtte både medarbejder og leder i at sikre en god tilbagevenden til jobbet.

·        Vores gruppeforløb giver kræftpatienter indsigt i egne ressourcer og giver de nødvendige værktøjer til at håndtere stressende situationer og udvikle nye, hensigtsmæssige adfærdsstrategier.

·        De udarbejder en konkret handleplan for en succesfuld tilbagevenden til jobbet, hvor krav og ressourcer er i balance.

·        De er sammen med andre i samme situation, hvilket skaber et støttende fællesskab.

Med vores forløb opnår virksomheden øget medarbejdertilfredshed, mindre sygefravær samt et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderen genvinder motivationen og produktiviteten.

Giv din medarbejder den støtte, han/hun behøver, og hjælp ham/hende tilbage til et sundt og produktivt arbejdsliv.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din medarbejder med at komme godt tilbage til jobbet efter endt kræftbehandling.