Spring til indhold

Stress

Tilbage til jobbet efter en stress-sygemelding

Vidste du, at stressede medarbejdere i gennemsnit er 62% mere syge end andre? Eller at en langtidssygemeldt medarbejder kan koste virksomheden op til 1 mio. kr., og en leder op til 4 mio. kr.? (kilde: Stressforeningen).

Negativ stress opstår når vi har flere negative tanker og følelser end positive over længere tid. Det skaber en undvigelsesadfærd hos medarbejderen, der udvikler uhensigtsmæssige adfærdsstrategier. Det svækker produktiviteten, effektiviteten og arbejdsglæden.

·        Vores gruppeforløb giver stressramte selvindsigt, så de når til acceptfasen, så de kan handle fremadrettet

·        Give de nødvendige værktøjer til at håndtere stressende situationer og udvikle nye, hensigtsmæssige adfærdsstrategier. Herunder kommunikere egne ønsker og behov

·        Få bevidsthed om egne styrker, og hvordan de bruges i balance

·        De udarbejder en konkret handleplan for en succesfuld tilbagevenden til jobbet, hvor krav og ressourcer er i balance.

·        De er sammen med andre i samme situation, hvilket skaber et støttende fællesskab.

 

Med vores forløb opnår virksomheden øget medarbejdertilfredshed, mindre sygefravær samt et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderen genvinder motivationen og produktiviteten.

Hjælp din medarbejder tilbage til et sundt og produktivt arbejdsliv med vores stresshåndteringsforløb.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din medarbejder med at komme godt tilbage til jobbet efter en stress-sygemelding.