Spring til indhold

Privat

Kursus
Kommunikation- og stress

Kursus for forældre til børn med særligt behov
Læs mere

Stress
coaching

Stresscoaching for forældre til børn med særlig behov
Læs mere

Sygdoms-
coaching

Tilbagevenden til job efter kritisk sygdom

Læs mere

Personlig
coaching

Privat stresscoaching


Læs mere

KURSUS


Kommunikation- og stresskursus for forældre til børn med særlige behov

På kurset lærer du at sætte dig selv i centrum og passe bedre på dig selv, så du har overskuddet til at håndtere din dagligdag med de udfordringer, der måtte komme på din vej. Du lærer at cope svære tanker og følelser, tage føringen, så du på bedst mulig vis selv styrer tid, sted og retning og bevarer kontrollen, som er en forudsætning for ikke at gå ned med stress.

Du lærer at forberede dig til den “svære” samtale med leder og øvrige instanser, hvor du kommunikerer klart og tydeligt din situation og hvad du har brug for, så du opfylder egne ønsker og behov og genvinder kontrollen, som er en forudsætning for ikke at gå ned med stress.

Du får håndgribelige værktøjer, og kommer til at arbejde med situationer som du står i her og nu, og afprøver nye adfærdsstrategier.

Kurset strækker sig over to dage med en uges mellemrum, så du får mulighed for at afprøve dine nye værktøjer, som vi så følger op på på 2. kursusdag.

Hvis du er interesseret, så send mig en besked og jeg vil vende tilbage til dig med nærmere information.

COACHING


Stresscoaching for forældre til børn med særlige behov

Med et forløb hos mig lærer du at sætte dig selv i centrum og få kontrol over eget liv. Du lærer at cope svære tanker og følelser, forblive på egen banehalvdel, så du bliver i stand til at opfylde egne ønsker og behov.

Du lærer at håndtere de offentlige instanser på en mere imødekommende måde, hvor du styrker kommunikationen, så du på bedst mulig vis får kontrol, som er en forudsætning for ikke at gå ned med stress. Du får håndgribelige værktøjer, og kommer til at arbejde med situationer som du står i her og nu, og afprøver nye adfærdsstrategier.

Tilbagevenden til job efter kræftforløb

Jeg kan hjælpe dig med at vende tilbage til jobbet efter et kræftforløb. Jeg vil støtte og coache dig, så du bliver i stand til at komme tilbage til uden stress. Jegi hjælper dig til at cope svære tanker og følelser, håndtere nye værdier, blive bevidst om egne ressourcer og forblive på egen banehalvdel. Vi har sammen dialogen med din chef, så I får den optimale forventningsafstemning, og hvor udgangspunktet er dine ressourcer, ønsker og behov.

Privat stresscoaching

Jeg tilbyder coaching til stressramte. Jeg kan hjælpe dig med at afdække dit stressniveau og dine stressmønstre, så du bliver i stand til at ændre uhensigtsmæssig adfærd, sætte grænser og sige til og fra.

Jeg tager udgangspunkt i den kognitive og positive psykologi, hvor du lærer at cope svære følelser og blive på egen banehalvdel. Jeg kombinerer det med nogle gennemprøvede kommunikationsværktøjer, så du bliver bedre i stand til at opfylde egne ønsker og behov, som er en af forudsætningerne for at holde sig sund og rask.