Spring til indhold

Hvad siger kunderne

"Jeg vil gerne give Charlotte mine varmeste anbefalinger. Charlotte har hjulpet mig i fobindelse med et stressforløb, som var arbejdsudløst, men som trak tråde til mit personlige liv og især min måde at tænke verden på. Charlotte har givet mig enkle og konkrete værktøjer, som hurtigt kan tages i brug, og hurtigt giver resultater, så længe du arbejder for det, og bruger dem. Charlotte har formået at få mig til at vurdere og revurdere mine tanker - at blive på egen banehalvdel, og ikke bekymre mig (for meget) om andre og en masse "Hvad nu hvis" og "Hvad tænker de nu". Charlotte har også udfordret min trang til kontrol, så denne ikke længere kommer til at fylde så meget, hvilket er en gave. Derudover har Charlotte givet mig værktøjer til at kunne se mine fremskridt, og mindet mig om, at det er vigtigt at rose sig selv for alle de fremskridt, man gør sig. Jeg havde kun fonøjelsen af Charlotte fire gange, men fik virkelig meget med, som jeg stadig bruger, og kan hive frem, når jeg bevæger mig i en forkert retning. Tænk, hvad Charlotte ville kunne udrette i et længere forløb. Så igen, Charlotte får de varmeste anbefalinger fra mig."
Maria Frydendal
Lærer
"Charlotte Juul Westh har jeg været glad for at få hjælp af. Diskretion og fortrolighed er en selvfølge, så jeg føler mig tryg ved at tale åbent med Charlotte om de udfordringer jeg oplever. Hun møder mig med forståelse, respekt og kloge spørgsmål der sætter gode tanker i gang. I samtalerne med Charlotte skal jeg ikke krænge sjælen ud i langvarige teoretiske analyser af min fortid: Udgangspunktet er udfordringerne jeg har i min hverdag nu. Der er ingen standardløsninger, for Charlotte forstår at mennesker er forskellige og har fokus på hvad der virker for MIG. Charlotte har med sin viden og erfaring med forskellige værktøjer hjulpet mig til konkrete løsninger, der fungerer for mig i praksis. Hun har også støttet mig i at lære hvordan jeg bruger dem i hverdagen. Det har været en stor hjælp, som jeg er glad for."
Lisbeth
Salg og marketing
"Du har gjort dét, der er så svært - nemlig at skabe orden i et indre kaos. Du kan dét med at forklare et kompliceret stof på en enkel måde, sådan at det bliver til at forstå og arbejde med. Det virker ikke kompliceret i den form du formidler det. Selvom det ér kompliceret at få orden i sine tanker og følelser, når man for længe har været på den anden banehalvdel i stedet for i sig selv. Samtidig har du en evne til at punktere dramaer. Der kan ligesom ikke rigtig skabes drama i samværet med dig. Det er utrolig befriende og et sted, man gerne vil være. Tak fordi du gjorde det enkelt at arbejde med noget, der ikke er let."
Gitte Sønderskov Smith
Kundeservice og support
"Hej Charlotte. Ud over at jeg syntes det har været et super forløb med dig, vil jeg gerne uddybe det noget mere. Du har formået at styrke mit drive, sat målene så de var opnåelige = ikke et nederlag. Jeg er altid glad og smiler efter jeg har været hos dig. Du har fået mine øjne op for mange af mine værdier, hvilket jeg virkelig sætter pris på. (Bliver faktisk ret rørt, da ikke alle formår at se eller formår at få mig selv til at indse det.) Du er fantastisk til dit job, og du har nået dybt ind i mig ift. at skabe mening med mine handlinger. Tusind tak for det du har gjort ved mig - virkelig af hjertet tak"
Lena
Pædagog
"Jeg har i starten af 2020 været igennem et coaching forløb hos Charlotte. Min familie og jeg var meget pressede, da jeg startede hos Charlotte i januar. Dette skyldes at jeg har en datter på 11 år, der er autist og har generaliseret angst. Charlotte har givet mig nogle værktøjer, der har hjulpet mig til at ændre nogle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Det har hjulpet mig til at få det bedre, og bedre at kunne tackle svære tanker og udfordrende situationer. Det har smittet positivt af på hele familen. Alle forældre til børn med særlige behov, vil kunne gavne af et forløb hos Charlotte. Charlotte er empatisk og har en oprigtig forståelse og indlevelse i det at være forældre til børn med særlige behov. Hun har mine varmeste anbefalinger."
Stine Toft Bossen
"Da jeg startede hos Charlotte havde jeg alle symptomer på stress, var begyndt at opleve angst og kunne ikke finde op og ned på noget som helst. Jeg var kort sagt, helt ved siden af mig selv og ulykkelig. Jeg opsøgte Charlotte med henblik på, at bryde mit daværende tankemønster og finde min indre glæde og lykke igen. Allerede efter første møde fik jeg redskaber til at håndtere min stress og jeg mærkede effekten med det samme. Under forløbet har jeg fået hjemmeopgaver med fokus på, hvad min stress i bund og grund opstår af og hvordan jeg selv kan navigere udenom det der gør mig stresset. Efter 4 sessioner var stressen og angsten så aftagende at jeg var i stand til, at reflektere over mine ønsker for fremtiden og klar til at sætte mig nogle konkrete mål. Charlotte har på virkelig kort tid givet mig klarsyn på, hvor mit fokus skal være for at få roen og glæde tilbage. Jeg har igennem hele forløbet følt at jeg var i kompetente og trygge hænder. De varmeste anbefalinger herfra :)"
Carina Geugjes
Selvstændig