Referencer


“Jeg vil gerne give Charlotte mine varmeste anbefalinger. Charlotte har hjulpet mig i fobindelse med et stressforløb, som var arbejdsudløst, men som trak tråde til mit personlige liv og især min måde at tænke verden på. Charlotte har givet mig enkle og konkrete værktøjer, som hurtigt kan tages i brug, og hurtigt giver resultater, så længe du arbejder for det, og bruger dem. Charlotte har formået at få mig til at vurdere og revurdere mine tanker – at blive på egen banehalvdel, og ikke bekymre mig (for meget) om andre og en masse “Hvad nu hvis” og “Hvad tænker de nu”. Charlotte har også udfordret min trang til kontrol, så denne ikke længere kommer til at fylde så meget, hvilket er en gave. Derudover har Charlotte givet mig værktøjer til at kunne se mine fremskridt, og mindet mig om, at det er vigtigt at rose sig selv for alle de fremskridt, man gør sig. Jeg havde kun fonøjelsen af Charlotte fire gange, men fik virkelig meget med, som jeg stadig bruger, og kan hive frem, når jeg bevæger mig i en forkert retning. Tænk, hvad Charlotte ville kunne udrette i et længere forløb. Så igen, Charlotte får de varmeste anbefalinger fra mig.”

Maria Frydendal, Lærer

“Charlotte Juul Westh har jeg været glad for at få hjælp af. Diskretion og fortrolighed er en selvfølge, så jeg føler mig tryg ved at tale åbent med Charlotte om de udfordringer jeg oplever. Hun møder mig med forståelse, respekt og kloge spørgsmål der sætter gode tanker i gang. I samtalerne med Charlotte skal jeg ikke krænge sjælen ud i langvarige teoretiske analyser af min fortid: Udgangspunktet er udfordringerne jeg har i min hverdag nu. Der er ingen standardløsninger, for Charlotte forstår at mennesker er forskellige og har fokus på hvad der virker for MIG. Charlotte har med sin viden og erfaring med forskellige værktøjer hjulpet mig til konkrete løsninger, der fungerer for mig i praksis. Hun har også støttet mig i at lære hvordan jeg bruger dem i hverdagen. Det har været en stor hjælp, som jeg er glad for.”

Lisbeth, salg og marketing

“Du har gjort dét, der er så svært – nemlig at skabe orden i et indre kaos. Du kan dét med at forklare et kompliceret stof på en enkel måde, sådan at det bliver til at forstå og arbejde med. Det virker ikke kompliceret i den form du formidler det. Selvom det ér kompliceret at få orden i sine tanker og følelser, når man for længe har været på den anden banehalvdel i stedet for i sig selv. Samtidig har du en evne til at punktere dramaer. Der kan ligesom ikke rigtig skabes drama i samværet med dig. Det er utrolig befriende og et sted, man gerne vil være. Tak fordi du gjorde det enkelt at arbejde med noget, der ikke er let.”

Gitte Sønderskov Smith, kundeservice og support


Hej Charlotte. Ud over at jeg syntes det har været et super forløb med dig, vil jeg gerne uddybe det noget mere. Du har formået at styrke mit drive, sat målene så de var opnåelige = ikke et nederlag. Jeg er altid glad og smiler efter jeg har været hos dig. Du har fået mine øjne op for mange af mine værdier, hvilket jeg virkelig sætter pris på.🙏🏻😊(Bliver faktisk ret rørt, da ikke alle formår at se eller formår at få mig selv til at indse det.) Du er fantastisk til dit job, og du har nået dybt ind i mig ift at skabe mening med mine handlinger.🤗🤩👍🏼

Tusind tak for det du har gjort ved mig – virkelig af hjertet tak❤️🤗

Lena, pædagog